Блог
Главная » 2014 » Апрель » 09
Байрамдан кейинги байрамлар
«Патир эмас, унинг орзуси ушалгандек бўлди».
«Ғорғойиб...»дан
Худонинг берган куни шу: эрталаб нонуштага соат саккизга тақаб турилади, апил-тапил нонушта: у-будан чимдиб ейилган, уч-тўрт ҳўплам чой ичилган бўлади, тўққизга етиб олишингиз керак хизматга, трамвайга осиласизми ё қанот қоқиб учиб келасизми, қизиғи йўқ бизга, тўққизми ишда бўлинг, бўласиз, бўлмай қаёққа борардингиз, хизмат: беҳисоб қўнғироқлар, оқ варақни қоралашлар, соат занги 18.00ни уриб қўй
...
Читать дальше »
Просмотров:
859
|
Добавил:
яргаллык
|
Дата:
09.04.2014
|
|
Марокаш таомлари
Салат идишининг бир томонига алоҳида идишда олиб қўйилган салат, иккинчи томонига яшил салатсолйнади. Салат лимон бўлаклари билан безатилади.
Бир боғдан редиска, пиёз, петрушка, икки бош салат барглари, 10 тадан яшил ва қора зайтун мевалари, 2 донадан қизил ва яшил булғор қалампири, 2 дона ббдринг, 3 та лимон, 2 таапелсин, ёғ, янчилган долчин, туз, мурч.
Яшил салат
Салат барглари яхшилаб ювилади ва суви селгитилади. Кейин улар майдароқ қилиб тўғралади. Салат барглари зайтун мевалари, майда тўғралган помидор, пиёз, петрушка билан аралаштирилади. Устидан туз, мурч, розмарин сепиб, зайтун ёғи қуйилади. Салат дастурхонга тортишдан олдин аралаштирилади.
Бир бош салат барглари, 100 граммдан қора ва яшил зайтун меваси, 1 дона помидор, пиёз, петрушка, янчилган розмарин, туз, мурч, 3 қошиқ зайтун ёғи.
...
Читать дальше »
Просмотров:
1341
|
Добавил:
яргаллык
|
Дата:
09.04.2014
|
| |
|
Календарь
« Апрель 2014 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Статистика
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0
|